Loop jij mee?

Heb jij al een bloemlantaarn gemaakt? Neem hem mee op maandag 8 november. Dan gaan we met alle kinderen de huidige ecologische footprint lopen met onze zelfgemaakte bloemlantaarns van afval! Klokhuis is erbij en zal filmopnames maken. Samen maken we GLOW!

Er zullen op het plein duidelijk herkenbare mensen van GLOW staan om jullie de weg te wijzen. Ouders mogen gewoon meelopen maar vragen we 1 meter afstand van de kinderen te houden.

Wanneer?

Maandag 8 november
Verzamelen: 18.30 uur
Einde: 19.15 uur

Locatie

Ketelhuisplein Eindhoven, Strijp-S

Meneer Rick zal jullie opvangen met zijn team!
Volg hun aanwijzingen. Jullie beginnen direct met lopen.

Meer informatie

HET KLOKHUIS EN GLOW FILMEN

Het Klokhuis met Janouk Kelderman is erbij om tv opnames te maken. Daarnaast is er een team van GLOW aan het filmen. Wil je niet in beeld vermijd dan goed de camera’s. Janouk zal een aantal lopers ook wat vragen stellen. Vanuit de lucht filmt een drone terwijl je 5ha van de grote footprint loopt.

BRENG JE LANTAARN EN JE OUDERS MEE

Vergeet je mooie bloemlantaarn niet! En behang jezelf met lichtjes als je wilt. Je mag gezien worden! Je ouders, opa’s, oma’s vriendjes mogen uiteraard meelopen. Vraag of ze een opgeladen telefoon meenemen zodat ook zij een lichtje naar beneden kunnen laten schijnen.

SELFIE POINT HIER

Er is een selfie point <HIER> waar je de foto van je lantaarn kunt maken en doorsturen naar jijmaaktglow.nl. Er zijn ook fotografen die de foto’s voor jullie maken. Uiteraard mag je ook andere selfies maken en doorsturen. GLOW ziet graag al jullie mooie lantaarns terug op de website jijmaaktglow.nl

COVID MAATREGELEN

De route kan iedereen meelopen. Daar is geen QR-code nodig. Wanneer we na het lopen gaan verzamelen op het Ketelhuisplein en je bent ouder dan 13 jaar dan word je gevraagd een QR te tonen met ID of een polsbandje voor toegang van deze dag. 

Veel plezier!

Voor meer info over GLOW ga naar gloweindhoven.nl